X-faktor – Basim

Basim som røg ud af xfaktor her i fredags, er stadie en meget kendet person som har fået rigtigt mange fans. DR.dk har lavet et mini interview, Â med den 15årie sage som der har været super mange som har skavet en kommentar til. 🙂

Et lille uddag, skal du ikke snydes for til at starte med så er det nok lidt nemere at forstå resten af det som kommer 🙂

Hvorfor mener du, at du har X Faktoren?:
Fordi jeg mener, at jeg er unik og har karisma. Der findes dog mange 15-årige som er ligesom mig sangmæssigt, men ikke personligt. Jeg har X-faktoren – Jeg kan give en oplevelse, som ikke kan købes for penge.

Nævn tre favoritsange, som du godt kunne forestille dig selv at synge:
1. Stevie Wonder: ‘Lately’ (når jeg kan huske teksten 🙂
2. R. Kelly: ‘I Can Fly’
3. Musiq Soulchild: ‘Just Friends’

Resten kan læse her!

Der er flere end 100 som efter hans exit har skavet inde på DR.dk, altså noget af en fanklub som han har fået der. Jeg syns han virker som om han er ret ned på jorden.
Men det er jo svær og sige i nu. Jeg håber dog på at han få træntet sin stemme noget mere. For han er helt klart en kommen stjeren.
Det er også en meget svær tid han går i mød. Men et held og lykke skal han da have. 🙂

enuR- DONE! ;)Â

21 thoughts on “X-faktor – Basim

 1. Augusta

  Heey Basim…
  Du er for dejliq.. <3
  Synger godt… Perfekt..!

  Er en pige på 14 år.. der hedder Augusta…

 2. ;)

  heeej Basim du er for sej, du synge rog danser meeeeeeegaa godt 😉 må jeg få din msn?

 3. Peter Thorup

  Hej Basim
  Det var surt da du gik ud af x factor du var altså rigtig god så jeg hold med dig Og hold med at du måske gik vidre til finalen men det gjore du ikke men du var altså god vil jeg gerne have lov og sige Basim du var god det var du
  Du er meget velkommen til og skrive en mail til mig på danskepiger@gmail.com
  Du må gerne skrive en mail til mig
  Jeg mener det du må gerne du er meget velkommen til og skrive til mig
  KH Peter

 4. Natalia ..

  Basim din frækkert , du for nice :p ..
  Fatter stadig ikke, hvorfor du røg ud ..
  Det burde være dig der havde vundet ..
  Men i mit hjerte er du 100% på første pladsen <’33

 5. Bertha-Ane.Hansen

  Basim <333 du er meget meget sød 100% <3333
  du er miin fan ! <33

  må jeg få din msn ? ? 🙂 <333

 6. Til Bashim

  hej Basim!
  Jeg har en niches som skal konfirmatires d 1 maj, og det største ønske er at du skulle komme forbi og synge, så tænke jeg om du gør sådan noget, og hvad det koster.
  Håber at høre fra dig
  Mange hilsner fra
  kristina Bergmann.

 7. lisa

  hej, jeg høre fra trine at hun har mødt dig, hun har også fået en autograf.
  jeg syndes du ser vild dejlig ud, har du arto, hvia du har hedder jeg: Xmin-mariaX

 8. avril

  hej basim du er for over dejlig smuk sød dejlig elsker dig bare vi var kunne komme sammen du er den dejligste smukkkeste lækreste i hele verden basim for fanden elsker dig mega meget skat skat skat skat skat skat

 9. naila

  basim er den sødste matin er ikke en god dreng men der er basim basim basim i love mama i love mama i love mama

 10. isabella

  hej Basim jeg hedder isablla og jeg er 8 år jeg syntes at du syger godt og jeg ville spørge om du ville komme til min fødselsdag.d.21 juni og syge

  .ps. jeg er en af din største fan

 11. Tina Kramer

  Kære Basim
  Vi er i færd med at arrangerer en skolefest på Vestergårdsskolen, Viby J ved Ã…rhus, d. 24. juni 2008.
  Er det muligt at booke dig til at komme og synge?
  Venlige hilsner
  Tina Kramer
  Skolebestyrelsesmedlem

 12. SARAH

  BASIM MAN DU VAR SÃ… GOOOOOOD MEN DOMERNE VAR DÃ…RLIGE VIRKLIG DU BURTE VINDE I STEDET FOR MARTIND DU ER DEN BEDSTEEEEEEE

  I LOVE YOU BASIM 🙂

 13. RUVEYDA

  HEJ BASIM DET VAR DÃ…RLIGT AT DU BLEV SMIDT UD AF X FAKTOR DU VAR DEB BEDSTE MEN DÃ…RMERNE VAR TOTAL DÃ…RLIGE

  WE LOVE YOU BASIM(k)

 14. kurderen ...

  .- Heej Basiim <3
  . Det jeg vil sige til dig ved jeg ikke om jeg kan tyde nok på sådan her en bedsked, men skal nok prøve ;D .. Basiim jeg ved ikke hvor jeg fucking skal begynde .. meen jeg må joo starte nu..
  – Basiim du er vidunderlig, dejlig, smuk, verdens bedste sanger, fantastisk, klog, har karisma, den fedeste personlighed, bedste i xfaktor, uforglemlig, sød, chamerene, du kan synge: hvor din persnlighed også er med..
  – Basiiim <3.
  jeg kunne skrive hele dagen langt, meen basim..
  – det vigtigste i mit liv er..
  1. Allah.
  2. familien.
  3. BASIM. <3

  Basim: du er fucking bare idyl..

  Basim: du har den bedste stemme, man kan have ..

  Basim.. vil pisse gerne komme sammen med dig ..

  har lige også noget andet at sige:

  jeg er en pige fra værløse..
  En dag skulle din klub spille mod værløse.. &’ mig og nogle af mine veninder ventede der oppe ved ingangen for at se hvornår i kom.. men basim dit hold var så komme og mig og dem sad så og gjore os lækkre .. men så var dir hold så gået ind &’den sidste vi spurgte fra dit hold sagde at du ikke kunnne komme fordi, du var blevet over vældet med fans .. &’ os vi måtte gå skuffet hjem ad igen ..

  Basim: Dig+Mig mit LIVS STORE DRØM <3 ..

  håber du gider at svare på den her besked, ved at sende en besked til min hotmail…

  Men du skal bare vide at jeg er kæmpe fan af Dig ..

  GO GO GO GO BASIM

  (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

  Basim mit livs stor spørgsmål: er … … … … eej bed ikke om jeg tør sige det.. men Basiiim vil du ikke komme sammen ? <3 svar på en maail… eller ret og sagt vil du ikke lære mig at kende for jeg vil lære dig at kende .. men så kan vores forhold altid udvikle sig ..<3 .. Vil du ? svar på mail adresse (L)

 15. kristine

  hey basim da du sang på østerbro station hørte min skole dig du er bare så lækker jeg kiggede op til dig da du var oppe i glasburet og du kiggede længe på mig og du blinkede i ovnikøbet til mig da du gik ud løb jeg over til dig jeg klemte mig igennem folk du rørte min hånd og jeg blev lam i min krop I LOVE YOU
  håber du har det godt hvor end du er
  hilsen din lover kristine

Comments are closed.