Xfaktor 2009 – Linda første plade juni 2009

Linda Xfaktor 2009

Linda Xfaktor 2009

I fredags da vi fandt en vinder af dette års X faktor var det Linda som vandt, hun klaret det rigtigt godt, selv om jeg selv hele havde set at ABC havde vundet. Nu kommer det så frem at Lindas plade allerede kommer ud til Juni, det kommer altså til og gå super stærk fra at hun har vundet til hun komme med sin første plade, allerde nu kan du jo købe X Faktor CDen, hvor der altså er rigtigt mange musiker på.

Selv skiver DR;

Linda: – Min plade kommer til juni

Linda Andrews har haft travlt, siden hun og hendes mentor Lina Rafn vandt X Factor i fredags. Hun har skullet skrive autografer, tale med pressen og holde møder med sit pladeselskab, og selv ikke natten efter finalen kunne hun tillade sig bare at feste.

– Jeg skulle tidlig op næste morgen på pressetur, så vi må tage en revanche på et andet tidspunkt og få festet ordentligt igennem, siger hun, da Formiddag på 4’eren fanger hende i telefonen mandag.

Svær beslutning at stille op til X Factor
35-årige Linda Andrews har sunget i mange år, og hun havde aldrig forestillet sig, hun skulle op til et show som X Factor.

– Det var helt klart en af mine største beslutninger, siger hun til P4.

– Jeg havde aldrig regnet med, at jeg ville stille op i sådan nogle shows. Som håbefuld sangerinde har man det dér med, at man vil lave sin plade og vil have lov til at bestemme selv. Og når man går med i sådan et show, hvor man skal blive vurderet og bedømt, så er det ikke særlig rart.

“Jeg vil stå for kvalitetsmusik”
I dag er Linda selvfølgelig lykkelig for, at hun tog mod til sig og stille op til konkurrencen, der nu har sikret hende en pladekontrakt til en værdi af én million kroner!

– Jeg sidder faktisk lige nu i et møde med Sony, hvor vi snakker om min cd, og vi håber, at vi allerede til juni kan have et album klar, fortæller Linda.

– Men det er også vigtigt for mig, at det bliver et godt album. Man skal ikke bare lave musik for enhver pris og få det hurtigt ud, for jeg vil gerne stå for kvalitetsmusik, og det skal være noget, som kan holde i mange, mange år, som vi forhåbentlig kan sætte på igen om 10 år og sige: Nej, hvor er det en fed plade!
Se mere på http://www.dr.dk/DR1/xfactor/Artikler/2009/lindap4eftersejren.htm